landschaps bureel

Trendminer

Ontwerp: Belisia Interior Concepts

 

Het IT bedrijf, strategisch gelegen op Corda Campus, ontwikkelt en levert self-service data analytics voor het verbeteren van productieprocessen in industrieën zoals de chemie, petrochemie, olie & gas, farmaceutische industrieën. 

 

Binnen de muren is er een mix van werkplekken, zorgvuldig ontworpen om aan de diverse behoeften te voldoen. Deze verscheidenheid bevordert flexibiliteit en stimuleert de uitwisseling van ideeën.

 

De dominante tinten in het kantoor zijn blauw en wit, die een frisse en inspirerende sfeer creëren. Het blauw straalt rust en vertrouwen uit, terwijl het wit een gevoel van ruimtelijkheid en helderheid toevoegt.

akoestische pod
Project Trendminer
Zitunits

Er bevinden zich zitunits aan het raam, wat ervoor zorgt dat er ook afwisseling van werkplekken mogelijk is.

Project Trendminer
Visuals

Door gebruik te maken van grote visuals, wordt de ruimte ludiek opgevuld.

Project Trendminer
Belhokjes

Een opvallend kenmerk zijn de belhokjes, kleine oases van privacy waar medewerkers ongestoord telefoongesprekken kunnen voeren.

Project Trendminer
Whiteboards

Grote schrijf whiteboarden zijn strategisch geplaatst door het hele kantoor. Deze whiteboarden bieden een creatieve ruimte waar ideeën vrijelijk kunnen stromen. Teams kunnen hier samenwerken, diagrammen maken, plannen opstellen en concepten tot leven brengen met behulp van de uitgestrekte schrijfoppervlakken.

Project Trendminer

Trendminer

Hasselt

Er is een duidelijk looppad aanwezig tussen de verschillende werkruimtes. Dit looppad is niet alleen functioneel, maar ook uitnodigend, waarbij het de communicatie en het spontane contact tussen medewerkers bevordert.

3D Beelden
Project Trendminer
Project Trendminer
Project Trendminer
PROJECTFOTO'S