landschaps bureel

SDWorx

Ontwerp: Belisia Interior Concepts in samenwerking met Architectuurdepôt Maasmechelen

 

Het concept van Depot, dat is vertaald door Belisia, heeft geleid tot een interieurontwerp dat de aandacht trekt in vele steden, zoals onder andere Eindhoven. Deze geslaagde samenwerking heeft geresulteerd in een kantoorruimte die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en uitnodigend.

overlegruimte
"Less is more; de felle kleuren in het interieur zijn zeer sporadisch gebruikt."
Project SDWorx

In ons ontwerp hebben we met zorg gekozen voor het gebruik van felle kleuren, zoals rood, maar met mate. Deze kleuraccenten worden strategisch ingezet om een levendige en energieke sfeer te creëren, zonder de ruimte te overweldigen.

 

Onze open ruimtes zijn doordrenkt met natuurlijk licht, waardoor een gevoel van ruimte en helderheid ontstaat. Er is ook gebruik gemaakt van rode en grijze vloerbekleding.

Akoestische wand met het logo
overlegruimte

Voor de gevel is er samen met SDWorx gezocht naar een universeel, passend concept. De 'spark' is een belangrijk element geworden daar deze fris is, een goede kleur heeft en herkenbaar is. Er is per locatie gekozen om de binding met de regio te laten zien. De werkruimte binnen bij SDWorx staat op deze manier in verbinding met, in dit geval, de stad Eindhoven.

Ontwerp en realiteit van de gevel
Lounge ruimte
Overleg
Vergaderen
overlegruimte
overlegruimte
landschaps bureel
overlegruimte
Lounge ruimte
ergonomie