Inkom

Rentmeesterij

Onze samenwerking met PCP heeft geleid tot een prachtige inrichting van een hotel, gelegen in het mooie natuurgebied rond Alden Biesen. Er werd niet alleen hoogwaardig los hotelmeubilair geleverd voor onze slaapkamers, maar ook voor onze restaurant- en ontvangstruimte.

 

De inrichting van ons hotel weerspiegelt nu de sereniteit en de schoonheid van het omliggende natuurgebied, terwijl het tegelijkertijd comfort en gastvrijheid uitstraalt. 

 

 

"Eén centraal idee: het gebruik van de structuur van tapijt als uitgangspunt om de kleurentinten van meubilair en accessoires te bepalen."

Restaurant
Lounge ruimte

In de slaapkamers en ontvangstruimte staat één centraal idee voorop: het gebruik van de structuur van tapijt als uitgangspunt om de kleurentinten van meubilair en accessoires te bepalen. Dit concept vormt het kloppende hart van ons interieurontwerp.

 

Het resultaat is een warme en huiselijke sfeer die onze gasten omarmt zodra ze onze accommodatie betreden. De natuurlijke vormen en kleuren die we hebben geïntegreerd, weerspiegelen de rust en schoonheid van het omliggende natuurgebied rond Alden Biesen. De subtiele harmonie tussen de tapijtstructuur, meubels en accessoires creëert een naadloze en aangename omgeving waar gasten kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

 

 

 

Sfeerbeelden slaapkamer
Slaapkamer
Restaurant

hotel

de rentmeesterij

In het restaurant is er een duidelijke connectie tussen het restaurant en de bloemenweide.