lunchruimte

Ontoforce

Ontwerp: Belisia Interior Concepts

 

Bij de inrichting van een data adviesbedrijf was het van belang om een optimale werkomgeving te creëren. Het doel was om verschillende werksferen te ontwikkelen die zowel de productiviteit van medewerkers bevorderen als de behoeften van klanten tegemoetkomen. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste ruimtes die geïntegreerd zijn.

Inkom
Vergaderruimte
Meetingruimte

Een data adviesbedrijf gedijt op samenwerking en kennisuitwisseling. Daarom zijn goed ontworpen vergaderruimtes van essentieel belang. Deze ruimtes moeten zijn uitgerust met moderne technologie en comfortabele zitplaatsen om efficiënte en effectieve vergaderingen te ondersteunen.

Silent Room
Stille ruimte

Voor die momenten waarop diepgaande concentratie en focus nodig zijn, zijn stille ruimtes onmisbaar. Deze ruimtes moeten rustig zijn, vrij van afleiding en voorzien van ergonomische meubels om medewerkers in staat te stellen hun taken in stilte uit te voeren.

Landschapskantoor
Gezamenlijke bureauruimte

Deze ruimtes bieden een flexibele werkplek waar medewerkers kunnen samenwerken en communiceren in een open omgeving. Het bevordert een gevoel van verbondenheid en stimuleert spontane interacties tussen teamleden.

Lounge met oplaad mogelijkheid
Lounge met oplaadpunten

De lounge is een informele ruimte waar medewerkers kunnen ontspannen, pauzeren en opladen. Comfortabele zitplaatsen, aangename verlichting en oplaadpunten voor elektronische apparaten maken deze ruimte ideaal voor korte rustmomenten en informele gesprekken.

Translucide folie

In de kantooromgeving springt één element er echt uit: de felle kleuren die de glaswanden van de vergaderruimtes sieren. Deze opvallende tinten vormen een levendige achtergrond voor onze brainstormsessies en strategische bijeenkomsten. 

White boarden

In het kantoor hebben we innovatieve wanden geïntegreerd met verschuifbare whiteboarden. Deze veelzijdige oplossing biedt de werknemers de mogelijkheid om informatie dynamisch vast te leggen en te delen. Of het nu gaat om ideeën, aantekeningen of visuele concepten, onze witte wanden zijn meer dan alleen muren; ze zijn creatieve canvasdoeken waarop we kunnen schrijven en plakken.