landschaps kantoor

Blue Planet

Ontwerp: Belisia Interior Concepts

 

In de dynamische IT-sector begrijpen we hoe cruciaal het is om onze kantoren aan te passen aan de evoluerende behoeften van onze teams. Onlangs hebben we ons gewijd aan een ambitieus project: de renovatie van de onderste twee verdiepingen van ons hoofdkantoor. Het hoogtepunt van deze transformatie is de open vide aan de achterzijde, die een prachtige ruimtelijke verbinding creëert en overvloedig daglicht binnenlaat.

Om tot een eigentijdse sfeer te komen, hebben we bewust gekozen voor een combinatie van warme materialen in contrast met zwart. Onze kantoren zijn voorzien van gestoffeerde meubels die zowel comfort als stijl bieden. 

 

Latten wand
Ronde vergader tafel

Blue Planet

We hebben gebruik gemaakt van grote visuals om inspirerende kunst en grafische elementen te integreren in onze werkruimtes.

Lounge & lunch

Wat onze kantoren echt uniek maakt, is de enorme variatie aan werkplekken die we hebben gecreëerd door gebruik te maken van verschillende soorten meubels. Of het nu gaat om traditionele bureaus, gezellige zithoeken, sta-werkplekken of informele vergaderruimtes, onze medewerkers hebben nu een breed scala aan opties om hun dag productief en comfortabel door te brengen.

PROJECTFOTO'S
Van 3D beelden naar realiteit 
Render beeld
Lounge ruimte