Balieomgeving

Accuraad

Ontwerp: Belisia Interior Concepts

 

Deze prachtige klassieke villa, ooit een restaurant, heeft nu een nieuwe bestemming gekregen als een kantoorruimte met een unieke huiselijke uitstraling. Hier is geen sprake van het standaard kantoorconcept; in plaats daarvan bevinden we ons in een klassiek gebouw dat doordrenkt is van geschiedenis en karakter.

landschaps bureel
Project Accuraad

Het gebruik van zwart en goud, die ooit het interieur van dit restaurant verfraaide, leeft voort in de inrichting van het kantoor. De tijdloze combinatie van deze kleuren is nauwgezet bewaard gebleven, waardoor een gevoel van luxe en verfijning behouden blijft.

 

Er is bovendien gezorgd voor weelderige groenvoorziening die de ruimte met natuurlijke schoonheid vult. Het contrast tussen het weelderige groen en de diepzwarte en glinsterende gouden elementen creƫert een huiselijke omgeving.

Project Accuraad

Een belangrijk element bij dit project was dat de structuur van het restaurant behouden werd. De ruimte die te zien is op de foto was voordien de keuken van het restaurant en is nu omgebouwd tot kantoorruimte.